„Дитабус“ извозва VIP гостите на Годишните музикални награди на БГ Радио, голямото шоу е довечера

Известната транспортна компания „Дитабус“ извозва със закупените наскоро свои нови модерни автобуси и микробуси почти всички VIP гости на Годишните музикални награди на БГ Радио, съобщава информационна агенция „Темпо Нюз“.
Бляскавата церемонията на едно от най–дългоочакваните и уважавани събития на българската музикална сцена е днес от 20 часа в спортна зала Колодрума в Пловдив.
Над церемонията работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – продуцент и креативен директор. Той е творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровизя през последните години. Част от неговия екип са и Рафаел Демонти – светлинен дизайнер и Джулиян Гутиерез – многокамерен режисьор. Сцената, мултимедията и осветлението ще бъдат реализирани от Joker Media.
Като водещ на Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 се завръща Део, който ще бъде домакин на церемонията за шести път, а негова партньорка ще бъде неповторимата поп звезда Поли Генова.
С отговорната задача и мисия за трансферира голяма част от звездните гости до Пловдив и обратно, както и част от техническия екип на мащабното събитие е натоварена известната пловдивска транспортна компания „Дитабус“ („Борера Алфа“), която от година насам въведе иновация за надеждно GPS проследяване на своите трансфери в страната и чужбина.
Така организаторите на предстоящото събитие ще могат да следят онлайн във всеки един момент къде точно се намират VIP гостите на Годишните музикални награди на БГ Радио, които пътуват с автомобилите или бусовете на фирмата и кога точно ще пристигнат до Пловдив. Очаквва се пловдивската трансхорта компания да извози над 180 гости, технически, помощен и организационен персонал, както и много журналисти.
Изборът на „Дитабус“ („Борера Алфа“) не е случаен. Организаторите се спряли на пловдивската автомобилна компания заради високия професионализъм и качествен обслужване, осигурени са отлично подготвени професионални шофьори с добри езикови познания и преводачески умения. В „Дитабус“ („Борера Алфа“) организаторите на събитието намерили изключителна коректност, прецизност, за екипа на фирмата клиентът е на първо място, а висококачественият му трансфер е гарантиран, разкриха запознати. С този избор Дитабус“ („Борера Алфа“) затвърждава високото си реноме и утвърдено име на пазара, с които се ползва от години.„организира вече повече от 26 години всякакви видове трансфери за български и чуждестранни клиенти.
Според специалисти, фирмата е сред водещите в бранша, има богати традиции със своя вече 26-годишен опит в сферата на услугите по пътнически превози, трансферите, организиране на пътувания у нас и зад граница и осигуряването на преводачи и професионални шофьори.
Пловдив е в трепетно очакване! БГ Радио готви сензационно шоу за най – голямото и най – чаканото музикално събитие за българска поп и рок музика в България през последните 20 години.
На сцената на Колодрума довечера ще изгреят почти всички любими български изпълнители в Годишните музикални награди на БГ Радио. Дони и Момчил ще открият с ударно шоу, като към тях ще се включат и още български звезди. Най-новите си песни ще представят Mиро, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, DARA, Михаела Маринова, Графа, WOSH MC, FEEL, Михаела Филева, Любо Киров, Victoria и СкандаУ. P.I.F. ще направят едно много специално изпълнение, което обещава да бъде един от най-емоционалните моменти в звездната вечер.
Слушателското гласуване на сайта на медията – www.bgradio.bg , което определя победителите в 10-те категории приключи снощи.
Билети за Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 може на закупите в мрежата на Eventim.
Годишните музикални награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom, EasyCredit и NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Още за ДИТАБУС („Борера Алфа“) – организира всякакъв вид трансфери на български и чуждестранни фирми, на физически лица в различни браншове – бизнес пътувания, туристически гид, лов, мероприятия по заявка на клиента и др.; трансфери от и до летището.
Компанията предлага още преводачески и консултантски услуги.
„Дитабус“ („Борера Алфа“)  ще ви осигури професионални шофьори с говорим английски, италиански и руски език и при необходимост езикови преводи.

За контакти:  032/ 33 95 91,   0899 96 54 33
0888 37 27 76 /за Viber и WhatsApp/

ditabus@gmail.com или  boreraalfa@abv.bg

ДИТАБУС

Пловдив, ул. Околчица №8

Лице за контакти – Борис Танев

Работно време: от понеделник до петък: 9:00- 17:30