Д-р Христо Грудев: Гласувах за европейското бъдеще на Асеновград и България

Кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев упражни правото си на глас днес в ПГ по ХВТ „Свети Димитрий Солунски“. Той бе придружен от съпругата си Магдалена. Доктор Грудев отправи послание към своите съграждани да не остават безучастни, защото от днешният им избор зависи общото ни настояще и бъдещето на децата ни.

„Важно е на днешния ден да бъдем обединени, да излезем и да гласуваме, за да покажем най-после, че искаме усточивост и сигурност в управлението на страната. Дали ще живеем в хаос, или в една по-подредена държава, зависи само и единствено от нас самите. Нашият избор днес ще определи не само животът ни в настоящето, но и бъдещето на децата ни. Аз винаги съм гласувал, никога не съм пропускал възможността, която ми се предоставя, като гражданин на България. Призовавам всички да отидат до урните, защото това означава да изразят гражданската си позиция. Да упражниш правото си на вот е отговорност. Днес аз гласувах за европейското „утре“ на Асеновград и България“, каза пред медии кметът доктор Грудев.

На свой ред, съпругата му Магдалена посочи, че който има желание намира начин да гласува, вместо да се оправдава, например, с метеорологичните условия или състоянието си.