Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев в новогодишно обръщение: Нека доброто ражда добро!

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев отправи специално и вълнуващо новогодишно обръщение, в което пожела на асеновградчани и жителите в Асеновградския регион много здраве, щастие, късмет, успехи и благоденствие на хората. Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев отправи своето лично послание към жителите на общината минути след настъпването на новата 2022 година.
Нека доброто ражда добро, призова д-р Христо Грудев, в поздравлението си, което Вие го предлагаме изцяло без редакторска намеса.

Уважаеми съграждани,
В първите минути на Новата 2022-ра година искам да Ви пожелая да бъдете здрави и в домовете Ви да цари щастие и благоденствие!
Нека делата Ви бъдат увенчани с успех и да носят удовлетворение и радост! Нека бъдем с чисти мисли и щедри сърца! Нека доброто ражда добро!
Новогодишната нощ ни изпълва с радостни очаквания и добри чувства.
Искам да вярвам, че през 2022-ра ще се справим с пандемията и годината ще бъде изпълнена със здраве, щастливи дни, човещина, уважение и оптимизъм. Надявам се тя да бъде година на реализирани очаквания и удовлетворение от постигнатите резултати!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград