АКТУАЛНОВОДЕЩИРЕГИОНИ

Отличиха най-добрите предприемачи на годината в Асеновград на Коледен бал

Сдружение „Съюз на предприемачите – Асеновград“ проведе традиционния си Коледен бал. След двугодишна пауза заради пандемията, управителният съвет на съюза в града връчи своите ежегодни призове за предприемачество. Отличията бяха разделени в три категории – Предприемач на годината, Инвеститор на годината и Динамично развиваща се фирма за всяка от годините

На тържествената церемония председателят на общински съвет Драгомир Георгиев връчи приза на община Асеновград „Произведено в Асеновград“.

Призът бе връчен на Васил Пиронков, който бе отличен и в други категории. Драгомир Георгиев пожела на отличилият се в тази категория и на всички присъстващи „На първо място бъдете здрави, бизнесът ви да се развива все повече и повече, да го управлявате успешно и да привличате младите хора“.

На тържествената церемония присъстваха както представители на фирми от Асеновград, така и много гости от Пловдив, Първомай, Стара Загора, Куклен, полковник Красимир Ташев от военно формирование 24490 Асеновград, архиерейският наместник Йордан Георгиев и др.

Освен връчването на отличията за предприемачество, бе проведен и благотворителен търг. Събраните средства от търга ще бъдат дарени на хора в нужда.