АКТУАЛНОАКЦЕНТИВОДЕЩИРЕГИОНИ

Хората в пловдивския район „Тракия“: Искаме парк „Лаута“ по-добре уреден и с повече зеленина

Емблематичният за Пловдив парк за отдих и спорт „Лаута“ да бъде по-добре уреден. Това поискаха част от живущите от пловдивския район „Тракия“ на специална среща с кандидата  на БСП за България за районен кмет – Анелия Кирова, която заедно с кандидатите за общински съветници Диана Димитрова и Ердуан Файтин направиха обширен 3-часов рейд в квартала. 
Тримата разговаряха с много граждани в парк „Лаута“, за да потърсят тяхното мнение.

Хората искат зоните за отдих изобщо в жилищен район „Тракия „да бъдат по-добре благоустроени, да няма счупени и паднали дървета, както и да има повече зеленина между дърветата.
„Да прави са хората, аз самата като дългогодишен жител на този квартал, също го искам, обясни Анелия Кирова – Уверих ги, че чиста, подредена и зелена „Тракия“ е част от  програмата за управление на „БСП за България“ и че ако ни подкрепят на 29 октомври с бюлетина №1 ще работим за нова визия на всички зони за отдих в района.
В програмата ни е планирано да преобразим визията на всички парковете в града и да превърнем Пловдив в един чист, подреден и зелен град, каза още Кирова.