АКТУАЛНОРЕГИОНИТЕЛЕГРАФ

Д-р Христо Грудев: Да продължим за доброто бъдеще на децата ни!

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на община Асеновград – д-р Христо Грудев, който е и настоящ градоначалник и общински ръководител на партията, излезе с ново откровено и обръщение към хората от Асеновград и региона, в хода на  предизборната кампания.
„Винаги съм смятал, че най-важни за обществото са децата, защото те са най-крехки.
Щастлив съм, че успяхме да изпълним една отдавна бленувана мечта за нова детска градина.
Наш приоритет е да работим в посока осигуряване на съвременни условия за отглеждане, възпитание и обучение на нашите деца. Новата детска градина е красноречив пример, че тези намерения са претворени в дела.
Затова имам самочувствието да поискам доверието на хората отново. Това заяви д-р Грудев в специални видео обръщения към асеновградчани в социалните медии и мрежи.

„Гордеем се с чудесните условия за спорт, които създадохме или подобрихме в Асеновград.
За наша радост спортните ни обекти са привлекателни за младото и подрастващо поколение, а много от тях вече тренират по няколко вида спорт. Голяма част от младежите уверено са тръгнали по пътя на спорта, което им гарантира здравословен живот за в бъдеще, каза още Христо Грудев.
Той признава, че винаги в живота си се е старал да утвърждава духовните християнски ценности и винаги да търси доброто у хората. И допълва, че продължава да гледа хората в очите, продължава смело, умело и решително да гледа напред, продължава с темпото, с което е работил през последните 4 години, а и преди това.
„За мен е чест отново да застана с лицето и екипа си пред всички Вас, за да продължим доброто бъдеще на Асеновград, доброто бъдеще на децата ни! Кандидатирам се отново за кмет на община Асеновград, защото ясно осъзнавам ангажираността, предизвикателствата и отговорността, които вече поех и които съм длъжен да продължа и занапред!
И нека довършим това, което започнахме! Екипът, идеите и времето са пред нас! Така, както изборът 7️⃣ е пред Вас!, допълва още д-р Грудев.

Обръщенията на д-р Христо Грудев може да видите ТУК и ТУК