АКТУАЛНОВОДЕЩИСПОРТ

Анкетата за Футболист №1 на Пловдив за 2021-ва удължена със седмица, UHLSPORT BULGARIA отново подкрепя кампанията

Продължава анкетата на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронното онлайн издание TempoNews.net за определяне на футболист №1 на Пловдив за 2021 година. Допитването е до спортните журналисти и върви с пълна сила, като активността на медиите е похвална.
Има обаче нещо ново – заради голяма натовареност и служебни ангажименти в чужбина, по молба на колеги от няколко местни и национални медии, както на пресслужбите на два клуба, екипът на информационна агенция „Темпо Нюз“ и електронния сайт TempoNews.net реши да удължи срока на гласуването до 27 януари до 23,30 часа.
Досега своите номинации са дали 34 журналисти от 19 медии, като „пишещите братя“ имат време да дават своите мнения за първите трима призьори още цели 7 дни.
На базата на предложенията и мненията на журналистите ще бъде направена класация и обявена призовата тройка, според техния вот.
Нека припомним, че в анкетата на „Темпо Нюз“ могат да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии.
В нея имат право да участват максимално по 3-има представители на една медия, като условието е те в момента да са действащи журналисти.
Нека припомним, че анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и няма претенции да бъде безусловна, единствена или незаменима. Има за цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които после да се обобщят и обявят публично.
Класацията ще бъде съобразена единствено с журналистическите мнения и вот.

Тазгодишната анкета „Футболист на годината за 2021“ отново се организира от информационна агенция „Темпо Нюз“ и онлайн изданието ТеmpoNews.net, с активната подкрепа на световната марка за спортна екипировка и спортни аксесоари УЛШПОРТ и лично на Младен Стойчев – представител на компанията за България – Uhlsport Kempa Bulgaria – @uhlsportbg, който и други година е подкрепял нашата кампания.

„Улшпорт“ е световен производител на всякакъв вид спортна екипировка и спортни аксесоари, популярни на всички континенти.
Представителството на Улшпорт в Пловдив – Uhlsport Kempa Bulgaria облича почти всички водещи отбори в България с екипите на тази световна марка.

За контакти и повече информация:

4023 Пловдив, хотел SPS офис 410,

бул. Освобождение 3

тел./факс : 032 680 497, моб. : 0878 680 457

e-mail: stmladen@abv.bg – Младен Стойчев