АКТУАЛНОБИЗНЕСВОДЕЩИРЕГИОНИ

Д-р Грудев подписа нов договор за партньорство с холдинг КЦМ 2000 за общи проекти

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев посрещна в официална визита инж. Румен Цонев – главен изпълнителен директор и председател на съвета на директорите на холдинг КЦМ 2000. Повод за срещата бе подписването на ежегодната програма за пълноценно и равностойно партниране между общината и дружеството, в качеството им на партньори при реализирането на общи проекти. Продължава практиката да се реализират съвместни идеи, приоритетни за повишаване благосъстоянието и социалното развитие на общностите в региона.

“Радвам се, че продължаваме, надграждаме и съхраняваме добрите си партньорски отношения с „КЦМ“. Компанията, в лицето на Румен Цонев, винаги проявява разбиране към трудностите, които трябва да преодоляваме. Неведнъж община Асеновград е получавала подкрепа за проекти, които са извън разписаните в програмата ни за сътрудничество. Вярвам, че и занапред ще се запази приятелството между администрацията и дружеството и заедно ще се справяме с препятствията и ще реализираме нови инициативи”, каза кметът на града д-р Христо Грудев.

Тази година партнирането между общината и „Холдинг КЦМ 2000“ ще се осъществи по две направления. Ще бъдат отделени средства от компанията за подпомагане на културни и спортни прояви и обекти в Асеновград.