АКТУАЛНОРЕГИОНИ

С кръшно българско хоро и увереност в победата ГЕРБ – Асеновград откри предизборната си кампания

ГЕРБ – Асеновград откри позитивната си предизборна кампания кръшно българско хоро, много настроение и увереност в победата на предстощия местен вот. Стотици хиляди членове и симпатизанти на партията се възползваха от слънчевото време и отидоха на традиционния събор на язовир “40-те извора“ над Асеновград.


“Предстои ни много работа. Благодаря на всеки един от вас за отдадеността, за вярата и за усмивките, с които заедно посрещаме предизвикателствата. Имаме още много битки пред себе си, но вярвам, че ще има и още много дни като този – на сплотеност на нашия голям екип“, заяви общинския ръководител и кандидат за кмет на община Асеновград д-р Христо Грудев.

“Ние сме отбор, който многократно е печелил доверието на жителите в общината. Пет поредни пъти, ПП ГЕРБ убедително спечели изборите в Асеновград.

Вярвам, че отново ще разпознаете опита и отговорността в наше лице. Ще водим разумна кампания. От нас няма да чуете да предлагаме несбъднатите си мечти, нито ще обещаваме неосъществими, но добре звучащи идеи. Заедно с колегите ми ще се ръководим от интереса на асеновградчани, законите в държавата и собствената ни съвест. Работим и ще продъжаваме да работим за Асеновград, а бюлетината с №7 е най-разумният избор”, допълни още той.