АКТУАЛНО

Д-р Христо Грудев: Асеновград не е на кмета, той е на хората! Заедно можем!

Асеновград не е на кмета, Асеновград не е на държавата, Асеновград е на хората! Това обяви кандидатът на ГЕРБ-СДС за нов кметски мандат на община Асеновград – д-р Христо Грудев, който е и настоящ градоначалник и общински ръководител на партията, по време срещите си с асеновградчани и гостите на града, както и на представянето на листата за общински съветници и кметове на населените места в региона.

„Благодарим на всички, които горещо ни подкрепят и вярват в нас, това много ни задължава. Благодарим за топлите думи и подкрепата!
След трудните четири години, в които преминахме през пандемия, икономическа и политическа криза, трудно преодоляване на последствията от инфлацията и ценовия скок в енергетиката ни чакат не по-малки предизвикателства. Но можем да изберем най-разумния път, по който да минем през тях. Можем да се доверим на хора с опит и познания, за които уважението и човешките ценности имат стойност! Позитивни, мотивирани и готови да работят за Асеновград!, каза  д-р Христо Грудев. Той добави, че Община Асеновград вече е коректен и предвидим партньор, към което винаги се е борил.

„Мечтаехме за стабилност – имаме я. И можем да мечтаем за по-модерен, по-подреден, по-сигурен и по-перспективен град за нас, нашите деца и внуци! Защото пътят към тази мечта, към тази цел вече е постлан. Имам програма, с която да вървим към постигането ѝ! Защото реалните цели се постигат с план, не с обещания! Тази програма е отворен документ, който може да се актуализира от гражданите.
Ако имате препоръки, предложения или идеи, може ги споделите с нас. А за да може идеите ни да се реализират – на 29 октомври гласувайте с номер 7️⃣ в бюлетината за мен и силните кандидати на ГЕРБ, каза още д-р Грудев.